Ons bedrijf

Hector Installaties B.V. is een jong bedrijf met veel ervaring in de installatie techniek. Iedereen is welkom bij ons, grote en kleine bedrijven, overheidsinstellingen, woningbouwprojecten en particulieren. Onze werkzaamheden variëren dan ook van bijvoorbeeld een kleine verbouwing, zoals een badkamer, tot volledige installaties in kantoren, flats, scholen of een ziekenhuis. Wij helpen onze klanten bij verschillende soorten projecten zoals nieuwbouw, renovatie, duurzame energie, reparaties, industriële installaties, utiliteits installaties, service en onderhoud.

Hiernaast geven wij u ook graag advies. Ook kunt u bij ons terecht voor brandbeveiliging, brandwerende afdichtingen, isolatie werkzaamheden, legionella preventie en beheer en onderhoud.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geven op al onze werkzaamheden garantie en bieden een 24/7-service voor calamiteiten. Daarnaast zijn wij heel flexibel en werken, in overleg, ook ’s nachts bij omschakelingen of complete verbouwingen die overdag voor overlast of ongemak zouden zorgen. Om u het best mogelijke resultaat te geven, bieden wij een totaaloplossing voor de door u verlangde werkzaamheden. Ons streven is het uitvoeren van de werkzaamheden naar uw volle tevredenheid!

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden door heel Nederland en er omheen om u te helpen.

Op deze site kunt u verdere informatie vinden over onze diensten. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een vrijblijvende offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of post contact met ons op te nemen.

Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.