Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar. Onze diensten bestaan uit verbouwingen en complete installaties in de ruimste zin van het woord. Door onze ervaring kan ons gespecialiseerde team alle werkzaamheden van uw project verzorgen van A tot Z. U krijgt een totaalpakket met één aanspreekpunt en aan het einde een overzichtelijke factuur.

Ons team bestaat uit vakbekwame installateurs. Hierdoor hebben een specialist voor zo goed als alles; dakbedekking, HOTTAP het aanboren van leidingen onderdruk, loodgieter werkzaamheden, elektra, sanitair installaties, koeling, ventilatie, gas, alle soorten isolatie werkzaamheden, brandwerende afdichtingen, zinkwerk/dakgoten, duurzame energie, inregelen van installaties, complete technische ruimtes, pompkamers, prefab werkzaamheden, onderhoud, vloerverwarming, complete badkamer (verbouwingen/renovaties),  laswerkzaamheden (ook fotolassen), nieuwe verwarming installaties, CV ketel vervanging (inclusief afvoeren oude ketel) en nog veel meer. Zo kunt u ook voor timmerwerk, metselwerk, interieurbouw, tegelwerk, stucwerk, etc. op ons rekenen!

Bij storingen, lekkages of het dringend nodig hebben van materiaal belt u onze 24/7-service lijn 06-30130419.

Niets is onmogelijk, na het horen van uw ideeën maken wij een plan en na akkoord van u zetten wij het om in een project en zo werken we naar het eindresultaat van uw wensen.

Eerlijk en transparant zijn wij naar u als klant. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Probeer ons uit en vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.
Tevens kunnen wij, tegen betaling, tekeningen leveren met berekeningen enz. in Autocad.