Wij staan voor kwaliteit en garantie
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Welkom op de site van Hector Installaties B.V.

Wij zijn een jong bedrijf met veel ervaring in de Installatie Techniek voor bedrijven, overheid instellingen, woningbouw en particulieren.

Van een kleine verbouwing zoals een badkamer tot alle volledige installaties in kantoor, flat, school of ziekenhuis enz.
Wij werk aan verschillende projecten zoals Nieuwbouw, Renovatie, Duurzame Energie, Reparaties, Industrie, Utiliteit, Service, Onderhoud of voor Advies staan wij tot u beschikking.

Bij ons kunt u ook terecht voor Brandbeveiliging, Brandwerende afdichtingen, Isolatie werkzaamheden, Legionella Preventie en Beheer en Onderhoud.

Wij zijn heel flexibel en in overleg werken wij ook s’nachts voor omschakelingen of complete verbouwingen die overdag voor overlast van onze klanten zouden zorgen.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Wij geven op al onze werkzaamheden garantie en hebben  een 24/7 service voor calamiteiten.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.
Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden door heel Nederland en er omheen om u te helpen.

Wij zijn erkend dealer van:
erkend dealer

Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een vrijblijvende offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen.

Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.